Hvis vi kunne, så inviterede vi jer alle sammen med ned i kælderen hos Le Gâteau. Hver og én. Med det ene formål at vise jer, hvor meget vi brænder for vores håndværk med kager, brød, mad og delikatesser. Ned af den snørklede trappe og ind gennem døren til konditoriet, hvor det dufter af skovbær, chokolade, salt, lemon og et hav af andre dejlige ting.
Det er nemlig hernede, at vi hos Le Gâteau hver eneste dag lægger os i selen for at udvikle og forfine de smagsoplevelser, som vores kunder holder så meget af.
Forleden var vi i gang med denne her …
”Skovbær Gâteau”, hedder den. Den er én af de nyeste kager i vores vindue, og den er fyldt med marengs, nougatchokolade og skovbær selvfølgelig. Derudover er den glutenfri og smager så et helt englekor synger i vildens sky.
Når vi udvikler kager hos Le Gâteau, kan det være en lang proces. Ofte starter det med, at Henrik er kommet i tanker om, at han godt kunne tænke sig nogle nye af slagsen oppe i butiksvinduet. Måske har én af os smagt en kage, som vi kunne tænke os at lade os inspirere af.
Og så går Cornelius i gang. Med at tænke, smage, tænke og smage. Cornelius er konditoren hos Le Gateau. Han er den, der samler Henriks tanker og ideer op og forvandler dem til den kage, som til sidst får sin egen plads i vinduet. Men vejen dertil er lang. Fra vi begynder at snakke om en ny kage, kan der sagtens gå en måned, før den er færdig. Konsistensen skal være helt rigtig. Der må ikke være luftbobler i overfladen. Farven skal være ensartet og marengsen må for alt i verden ikke blive blød. Alt det ved Cornelius en masse om. Heldigvis.
Til sidst ser Skovbær Gateau sådan ud …
Tilbage er der kun at sige velbekomme!
Og selvfølgelig velkommen hos Le Gâteau!
PS: Ups …