Smagen af efterår

Le Gateau betyder ”kagen”. Og mange tror da også, at vi kun laver kager, kager og atter kager. Så er der selvfølgelig dem, der ved, at vi også har en stor kærlighed til det gode brød i forskellige afskygninger.

Men sagen er den, at mange bliver overraskede, når vi fortæller, at vi hos Le Gateau leverer masser af mad ud af huset. Faktisk er der hos os et hav af muligheder, lige fra den aktuelle efterårsbuffet til forårsbuffet, sommerbuffet vinterbuffet, tapas, frokosttallerkner, jule- og nytårsmenuer og en masse andet. Alt det kan du se mere om her.

Om fredagen er der tit ekstra meget liv i kælderen hos Le Gateau. Det er her, at mange af vores kunder har bestilt mad til weekendens fødselsdag, bryllup, firmafest eller hvad ved vi.

Vi har sat døren på klem her …

IMG_6595

Billedet er fra en fredag, hvor Cornelius (ham med vores ”Skovbær Gateau”, som du kan læse om her) var i gang med at forberede en lækker efterårsbuffet til en af vores kunder.

Gæsterne kunne til forret glæde sig til rødtunge med salsa og koldrøget laks serveret med cremet avocadopuré og salat . Til hovedret tryllede Cornelius med langtidsstegt okseculotte, grøn efterårssalat med æbler og valnødder, ristede kartofler, græskarpuré, østershatte og i det hele taget en masse af de lidt tungere råvarer, som hører efteråret til.

Og hvis gæsterne ellers havde plads til mere, fulgte der også en Le Gateau hindbærkage med som dessert. Velbekomme!

Hos Le Gateau kæler vi for detaljen og sender kun det bedste af det bedste ud af døren til vores kunder. Den slags tager tid. Derfor er der et minimum på 15 kuverter til denne type buffet. Til gengæld lover vi så også, at dine gæster hverken går sultne i seng eller brokker sig over, at den kolde ret er varm og vice versa.

Du er altid velkommen til at give os et kald, hvis du er blevet nysgerrig på vores efterårsmenu eller en af de andre, selvfølgelig.