Hos Le Gâteau holder vi store høns

Vidste du, at de første chokoladepåskeæg kom til Danmark omkring 1917? De blev ret populære i 1920’erne og 30’erne og slog for alvor igennem efter 2. Verdenskrig, da søde sager igen kom på markedet efter mange år med rationering?

Nej, vel?

Det ved du så nu.

Vores påskeæg er til gengæld ikke fra før krigen. De er fra januar. Og februar. Faktisk står vi netop nu på hovedet i chokoladegryden for at give dig den allerbedste smagsoplevelse, som vi ved, du kan li’ den. Alle vores æg er lavet af den allerbedste chokolade, og der er kælet for detaljen ved hvert eneste af dem. Du kan finde dem i vores webshop her

IMG_7546

IMG_7555

IMG_7548

IMG_7550

Vi er trænede i at lave påskeæg i alle mulige varianter. Og vi ELSKER det! Vi laver dem med fyld, uden fyld, små, store og RIGTIG STORE!

Tjek lige det her æg…

_DSC0347

Det har vi til gengæld kun lavet ét af. Det står inde i butikken, hvor du er mere end velkommen til at komme forbi og se (eller købe) det. Det består af ikke mindre end 18 kilo kvalitetschokolade fra vores belgiske leverandør. Så husk en trailer, hvis det er dig, der er køberen 😉

Nå, tilbage til arbejdet.

Det er nemlig påske lige om lidt. Og vi har nogle æg, der skal lægges.

Vi ses hos Le Gâteau!

PS: Vidste du, at du kan få tips og tricks til dine egne tryllerier i køkkenet, opskrifter og sprøde tilbud fra Le Gâteau og KUDSK, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev på hjemmesiden? Nå men det kan du. En masse har allerede gjort det, og hele herligheden starter her