Havtornsnitter

Få inspiration til hvordan du kan anvende KUDSK æble/havtorn marmelade.

Æble /havtornsnitter er lige til at gå til.., og smager… uhhmmm

100 g flormelis
200 g smør
2 æggeblommer
300 g hvedemel

1 glas KUDSK æble/havtornmarmelade

150 g flormelis
vand
ristede mandler
havtorn

 

 

Flormelis, smør, æggeblommer og mel blandes forsigtigt sammes og stilles på køl i mindst en time, gerne til næste dag. Dejen rulles ud til to baner i en tykkelse på ca. 3 mm og bages ved 200°C i ca. 8-10 min., til de er gyldne.
Æble/havtornmarmeladen smøres imellem de bagte mørdejsbunde.
Flormelis og vand røres til glasur og farves svagt gul med frugtfarve. Smøres ovenpå de sammenlagte snitter, der pyntes med ristede, hakkede mandler og friske havtornbær.