KUDSK skaldyr hotdogs

(4 Stk.)

 

1 stk. frisk sort hummer                                 

12 stk. jomfruhummer

3 spsk. KUDSK Ramsløg-sort trøffel-mayonnaise

2 spsk. Creme fraiche 18%

½ tsk. KUDSK blå Rubs

¼ tsk. salt

½ æble små tern

3 spsk. KUDSK hyldeblomst stikkelsbær balsamisk eddike

½ æble tynde skiver

3 spsk. KUDSK syltede rødløg             

 

Sort hummer koges 3-5min. alt efter størrelse og jomfruhummerne koger 1-1.5 minut, afkøles og skæres i passende stykker.

KUDSK Ramsløg sort trøffel mayonnaise, crème fraiche 18%, KUDSK blå rubs, salt og æble tern, blandes, og skaldyr vendes i.

Tynde æbleskiver lynsyltes med hyldeblomst stikkelsbær eddike.

Brioche hotdogbrød lunes, skæres op, og fyldes med skaldyrblandingen, pyntes med KUDSK syltede rødløg, de lynstyltede æbleskiver og karse.

4 brioche hotdogbrød

Frisk karse