Nytårsmenu Opskrift
Ærte & hvid trøffel
Suppen opvarmes til lige under kogepunktet, anrettes i varme dybe tallerkner, pestoen hældes på toppen med en ske.
Lunt brød serveres aparte.
Tournedos & Græskar
Tournedos varmes i ovnen ved 180C.
Rød 8 min
Rosa 12-14 min
Gennemstegt 20 min
Efter færdigstegning af tournedosen, tildækkes de med stanniol og trækker i minimum 5 min.
Kartofelduesses varmes i ovnen 180C 20min.
Grøntsagskuglen varmes i ovnen 180C 15min
Græskar/ citruskompotten lunes i gryde, til det simrer.
Rødvinssaucen varmes i gryde, til det simrer, uden at koge.
Puréen anrettes på midten af tallerkenen og stryges med bagsiden af en ske ud til siden. Tournedosen anbringes ovenpå, kan evt. skæres i skiver. Duessesen vendes ud af formen, og stilles ved siden af. Grøntsagskuglen anrettes modsat side af tournedosen. Saucen hældes med ske mellem duessesen og grøntsagskuglen.
Desserttallerken
Siruppen lægges som et spejl midten af tallerkenen.
Desserterne tages ud fra køl ca. 30 min. før servering. Dessertkagen, bær-macarons, chokoladeskålen og bærmarengsen, stilles på en stor desserttallerken.
Rigtig god fornøjelse og et godt nytår ønskes De af Le Gâteau